divendres, 7 de novembre del 2014

NORMES RESERVA ONLINE PÀDEL




Estimats amics i amigues del Club de Tenis i Pàdel de Benigànim:
Degut algunes irregularitats fetes per parts d'alguns jugadors a l'hora de fer la reserva online de Pàdel, i per a que tots i totes tinguen la posibilitat de poder jugar i per no fer cap tipus  d'abús del sistema, a partir del dia 15 de Novembre,  ès possaràn en marxa aquestes mesures:

1er: Les reserves es faràn amb els 4 noms dels jugadors de la partida obligatoris, ja no es podrà canviar, es tindrà un hora desde que es fà la reserva  ( 60 minuts) ni mes ni menys per fer qualsevol modificació dels jugadors,passat eixe tems el programa no deixarà canviar a ningun jugador( o siga si reserves a les 19:00 hores, tindràs fins les 20:00 hores per fer qualsevol canvi de la partida, (sempre possant als VERDADERS jugadors)
Si la reserva esta mal feta, amb noms que no toquen, amb noms que no estàn a la pista per a poder jugar, es pagarà 5 euros per persona,  per poder jugar, ó bé anul.larla amb una sanció que ja es vorà quina es(15 dies sense tindre accés al sistema ni per a jugar ni per a reservar).
O siga, es possen els 4 jugadors de primera hora  VERDADERS , i no hi haurà cap tipus de problema.

De forma EXCEPCIONAL, si algun jugador no pot jugar, sorgis algo d'última hora, tindràn que trucar al club per a dirho i desde el Club canviar al jugador, s'apuntarà totes les modificacions per no ser reiteratiu, si ho es i probem que enganya, es sancionarà.
2on: Les reserves també tindràn un hora(60 minuts) per poder anul.larla, si no troben jugadors o no ho tenen clar, S'anul.la la partida i jasta, així donen pas a que altres jugadors puguen reservar i jugar, Si s'ha d'anul.lar per  força major, passat unes hores, es truca al Club i alli s'anul.larà.
EN DEFINITIVA, BUSCA ALS 4 JUGADORS ABANS DE LA PARTIDA, S'APUNTEN I ARREGLAT, AIXÍ NO HI HAURÀ CAP TIPUS DE PROBLEMA.
3er: Es podrà reservar una vegada jugues la partida, o siga, si jugues a les 19:00 fins les 20:30, es podrà reservar a partir de les 20:30.

EN REFERENT A LO DE INVITADO, LA FIGURA DITA ABANS, ES AIXÓ, INVITADO, I ES PAGARÀ 5 EUROS PER INVITADO, EL RESPONSABLE ES EL QUE RESERVA. INVITADO ES INVITADO, TANT SI ES SOCI COM NO.                INVITADO=5 EUROS
Esperem col.laboració amics i amigues, TOTS PUGUEM JUGAR DE FET, A VEGADES FRANJES HORARIES PUNTA, HI HA PISTA QUE ESTA BUIDA, I DESDE EL CLUB, ARREGLEM  I ORGANITZEM PARTIDES ENVIANT WASSAPS ALS JUGADORS I JUGADORES(si vols inscriuret al wassap del Pàdel, disho i t`apuntem)
Qualsevol dubte, truqueu al Club i ho aclarim. Gràcies
Salutacions
CLUB DE TENIS I PÀDEL DE BENIGÁNIM.

--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada